Username *
Password *
Remember Me

Iako stil koji je zaživio na francuskom dvoru tijekom 18. stoljeća, da bi se nadovezao na još kičastiji rokoko, predstavljaju volani, sočne nijanse brokata, ali i delikatna bijela čipka, i to na krojevima za oba spola, novi barok, u današnjoj viziji modnih dizajnera ima nešto jednostavniju formulu.

1361

Posljednji ovogodišnji broj ruskog Voguea u znaku je stila koji se rodio iz ovog uistinu davno nastalog trenda, no, kako je moda danas petlja brzih putova na kojima se križaju i susreću brojni modni elementi, novonastala suradnja pod utjecajem je ne samo ovih ženskastih detalja, već i muževnih slim odijela.

Ova priča je androgina: model Nastya Kusakina nosi crno-bijele kombinacije, ima dječačku frizuru i blijedo lice, ženstvenost je naglašena tek crvenim ružem i tu i tamo strukiranim krojevima. Fotograf Mariano Vivanco našao se u raskošnom ambijentu, te zabilježio Nastyu u predivnom stylingu Ekaterine Mukhine. Atmosfera je magličasta, naglašava nježnu, romantičarsku notu odjeće koja, iako pod utjecajem kraljevske povijesti, ipak ima jednu neodoljivo nosivu notu.

123456711122223

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location