Username *
Password *
Remember Me

Da, prva asocijacija vrlo vjerojatno će vam biti retro stil iz pedesetih kad su dame nosile twin-setove u puderastim nijansama, ukrašene suknjom jednake boje. No, ovaj stil je evoluirao, te do danas dostigao brojne druge konkurentske trendove, postavljajući se kao jednostavno i efektno rješenje za svaki dan, ali i svaku večer.

hobbs 146195702369857Hobbs

Nije istina da je monokromatski look bazično jednoličan. Ako je riječ o nekoj blijedoj nijansi, da, ponekad ta kombinacija vapi za nekim atraktivnim detaljima ili dodacima, no mnoge kuće danas nude i outfit od glave do pete – u nekom uzorku.

Ok, nije to monokromatsko, ali je mono-print! U svakom slučaju, jednoličnost uzorka ili boje od glave do pete naprosto priziva neku dinamiku, koju možete postići naglašavanjem struka ili ovratnika (ogrlice u obliku ovratnika idealne su za to!), ili pak velikim narukvicama, šalom, štiklama u drugoj boji.

hobbs 146195271543580Hobbs

Za osobe svijetle kose stilisti predlažu nadogradnju monokromatskog outfita blijede nijanse nekim sjajnim dodacima, jer u protivnom može doći do bezličnog modnog izgleda. Činjenica je da ovakve, pa i mono-print kombinacije znaju „obrisati“ obline, dinamiku i razigranost tkanine, pa cijela priča nema efekt koji bi trebala.

Naime, treba paziti i sa izuzetno šarenim stvarima, one u total-look varijantama znaju izgledati previše „nabrijano“, a slično je i sa životinjskim uzorcima. Treba jako paziti kod tih stvari jer kombinacija može dobiti komičnu notu koju u tom trenutku ne želite. Siva je, na primjer, idealna podloga za nadogradnju. Sivom outfitu od glave do pete energiju će dati neki detalji u bojama ili sa sjajem, a tamno-plavom će doza bijele dati navy moment! Crvena od glave do pete zahtijeva urednu frizuru i jednostavan nakit, dok je bijela idealna za sve dane u godini – ljeti u lanu, zimi u mekoj vuni ili kašmiru.

Pogledajte u našoj raskošnoj galeriji brojna zanimljiva rješenja za ovu sezonu!

hobbs 1461951517629335Hobbs

Foto: prshots

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location