Username *
Password *
Remember Me

Veliko plavetnilo, dramatična nijansa morskih dubina i tajanstvene sjene zalaska sunca... ona je sve to, ali i mnogo više. Ona je kraljica tamno-plava. I tema je novog editorijala, prekrasnih fotografija koje je objavio talijanski magazin Gioia.

1317

Mislite da je mono-color-look mrvu pretjeran? Iako mnoge boje ne mogu podnijeti veliku površinu, kod tamno-plave to nije slučaj. Ta boja prekrasna je od glave do pete, od ovratnika do visoke potpetice. Dubina ovih pigmenata daje notu senzualnosti, no ističe i androgini moment, pošto ovu nijansu smještamo među muževnije. Upravo zato naglašava snagu ženskog karaktera i dopušta razne igre modnim detaljima. Mnogi joj kroz futurističke filmove predviđaju veliku ulogu i jednoga dana kad stilovi i trendovi nestanu, kad će se svi odijevati jednako. Istina, tamno-plava sadrži esenciju uniformnosti, no i dalje je u stanju opisati brojne modne vizije. 

Nije slučajno da je dizajneri vole kao podlogu za odijela, savršenu igračicu u poslovnom svijetu. Ona je ozbiljna, a ozbiljna su i vremena. Ona je našla svoje mjesto pod suncem i ove je sezone zaigrala na pravu kartu.

Fotografije na kojima Valerija Karaman nosi nove krojeve Stelle McCartney, Fendi, Sportmax i Louis Vuitton napravio je Alvaro Beamud Cortes. Elegantan new-age styling potpisuje Monica Curetti.

alvaro-gioia1alvaro-gioia3alvaro-gioia4alvaro-gioia5alvaro-gioia6alvaro-gioia7alvaro-gioia8alvaro-gioia9alvaro-gioia11alvaro-gioia12alvaro-gioia13