Username *
Password *
Remember Me

Kraj godine volimo ne samo zbog osjećaja slavlja koji nekako svuda i stalno titra u zraku, već i zbog super fancy stylinga... Naime, sad je vrijeme za sve one stvari za koje mislite da su vam presvečane! Glamur ćete lako postići ludo atraktivnim detaljima, bile to šljokice na odjeći, modnim dodacima ili pak sjaj na kapcima, usnama & noktima.

1305
House of Fraser

Predblagdanski i blagdanski stil lako se može nadograditi odjećom sa aplikacijama, upadljivim make-up kombinacijama, retro torbicama i cipelama s ukrasima. U ove varijante, naravno, ulaze materijali poput čipke, tila, baršuna, svega u crnoj boji, a popularnost su nakon ljeta zadržale i neon nijanse. Ovu jesen i nadolazeću zimu dizajneri vide kao vrijeme ukrašenih, posebnih tekstura: brojne modne kuće, ali i high-street brandovi u ponudi imaju krojeve koji izgledaju kao da su stvoreni za šetnju crvenim tepihom!

Mnogo inspiracije može se naći, u ime slavljeničkih trenutaka, i u retro stilovima iz dvadesetih, sedamdesetih, a naročito osamdesetih. Bile su to godine kad je moda otkrila svoje glamurozno lice, savršeno za večernje trenutke koji zahtijevaju sjaj i blještavilo. Definitivno jedan od najpraktičnijih je nakit sa stakalcima, taj svaku kombinaciju diže u nebesa (čak i traper i običnu košulju!). Crne hlače mogu biti podloga za što nam god srce poželi, a mala crna haljina apsolutni je modni kameleon.

Posljednjih sezona dizajneri su se posvetili i cipelama, pa danas posvuda vidimo ukrašene modele koji su sve samo ne jednostavni. Upravo oni su pravi adut u 5 do 12.

house of fraser 38
House of Fraser

Foto: prshots

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location