HAIR_info // odabrane boje sezone s MODNE PISTE u svakodnevni PARTY STIL

  Schwarzkopf Professional predstavlja Essential Looks - hit stilove s modnih pista koji inspiriraju njihove stiliste i frizere u salonima diljem svijeta.

  Schwarzkopf Professional Beyond 2021 fotografija 5 cr

  Kolekcija je rezultat uzbudljive i do sada najkreativnije suradnje - između Schwarzkopf Professionala i Pantone Color Institute. Pantone, globalni lifestyle brend, osmislio je jedinstvene nijanse koje oslikavaju trenutak i potvrđuju trendove, a Schwarzkopf Professional globalni ambasadori kreirali su jedinstvene kombinacije koristeći Igora Royal boje za kosu - najpoznatije po inovativnim formulama i beskrajnim mogućnostima kombiniranja.

  Za ovosezonsku kolekciju, Schwarzkopf Professional Hrvatska i tim profesionalnih edukatora pronašao je inspiraciju u globalnim društvenim trendovima te nam donosi kolekciju pod imenom Beyond 2021.

  Authentic Beauty Concept kampanja fotografija 5

  Kolekcija je prožeta stilovima kao što je Novel Comfort koji u fokus stavlja teksture, mekoću i udobnost, a kojim dominira paleta zemljanih boja u kombinaciji s jednostavnim fluidnim frizurama i višeslojnim teksturama.

  Schwarzkopf Professional Beyond 2021 fotografija 2

  Osvježeni Quintessential styling, inspiriran 60-im godina prošlog stoljeća, savršeno spaja nježnu nostalgičnost i nove moderne sivo-pepeljaste i pastelne nijanse kroz precizne tehnike na klasičnim frizurama. E-phoria odražava pogled na budućnost i jednostavnost.

  Authentic Beauty Concept kampanja fotografija 8

  Slaveći futurizam i ponovno obnavljanje ljudskih odnosa otkrivamo stylinge nekonvencionalnih kombinacija boja i oblika za one koji su spremni na značajnije promjene.

  Holistički veganski brand koji je stvoren u suradnji s jedinstvenim frizerskim kolektivom, Authentic Beauty Concept, donosi svoje viđenje trendova u kolekciji The different is..., pronalazeći inspiraciju u različitosti i posebnosti svake žene.

  Authentic Beauty Concept kampanja fotografija 1
  Styling: Slađana Divjak
  Make-up: Žana Kožul
  Modeli: Talia Models Agency
  Lokacija snimanja: Amadria Park Hotel Capital Zagreb

  Schwarzkopf Professional Beyond 2021 fotografija 3Authentic Beauty Concept kampanja fotografija 12

  Schwarzkopf Professional Beyond 2021 fotografija 7Authentic Beauty Concept kampanja fotografija 13Schwarzkopf Professional Beyond 2021 fotografija 1Authentic Beauty Concept kampanja fotografija 10