Username *
Password *
Remember Me

One su male, ali su velike. Skromne dimenzijama, ali velikodušne stilom. U njih stane malo toga, ali puno daju. Možemo ih nositi i danju, doduše, ako uspijemo odvojiti ono najnužnije, dok noću te male clutch divote postaju prave carice.

1299
F&F

Ukrašene su besramno, ponosne su kao velike. Naši dragi dizajneri osmislili su ih u brojnim varijantama, a stilisti predlažu u cool kombinacijama, one su te koje nas uvode u svijet kreativnosti i inspiriraju da budemo otvoreni prema trendovima, no pritom ih ipak uskladimo s vlastitim stilom. Donosimo vam 70 najljepših komada u sezoni, snimite našu galeriju clutch torbica, nezaobilaznog modnog dodatka tijekom studenog i prosinca.

No, iako ograničene dimenzijama, male torbice posljednjih sezona skinule su sa sebe auru nedodirljivih kad je riječ o street-styleu, cluch ima jedan novi život. Ne ustručavajte se neke mekanije, jednostavnije modele nositi i tijekom dana (naravno, tu se pritom radi o ozbiljnoj reorganizaciji sadržaja vaše torbe, o izbacivanju nepotrebnog…). Bez daljnjeg, sve su nam sitnice potrebne, no kad je riječ o ovim modelima, zakon modne prirode nalaže nam minimalizam, pa smo primorani djelovati po pitanju smislenog korištenja ponuđenog nam prostora u – našoj maloj, slatkoj torbici. 

heaven crHeaven, summer 2013

Pravilo torbe i cipela u istoj boji toliko je retro da je opet postalo poželjno, i donosi vintage touch. Poželite li se uskladiti, a imate šarenu torbicu, ponesite je u kombinaciji s cipelama u nekoj boji koja je prisutna na torbi. Tako ćete ih lako "povezati" stilom, te dalje znalački nadograditi odjevnu kombinaciju. Uz crnu haljinu ili neki sličan bazni komad, torbica može "vrištati". Bojama ili aplikacijama. Stil je igra bez kraja i konca, a kad imate neki inspirativan modni dodatak svijet mode odjednom je ljepši. I slobodniji!

Foto: prshots

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location