Username *
Password *
Remember Me

Svijet je lopta šarena – moto je po kojemu su se beauty eksperti, poput Pat McGrath, ravnali dok su plasirali nove make-up trendove za ovu i sljedeću sezonu. Naglasak je definitivno na očima, a kreativnosti nema kraja, boje su se suprotstavile crnoj olovci i upotrijebile svu snagu pigmenata kako bi definirale naš pogled na savršeno uredan način.

1 cr

Make-up je dobio novi moment ljepote, pomalo futuristički, naglasio pogled, oblik obrva i pojednostavio stil. Liner je važan, u modi je definirana linija koja ocrtava oko, bez muljanja, prijelaza i stapanja. Pistom su, na revijama za jesen i sljedeće ljeto, šetale ljepotice s velikim očima i trend je rođen. Sada je red na nama, da se igramo i na svoj način popratimo novu beauty modu.

Naime, iako je ponuda tuševa i maskara u bojama kod nas još uvijek skromna, na policama omiljenih parfumerija i drogerija zasigurno ćete naći nešto u plavoj i zelenoj. No, zato postoje beauty online shoppovi koji uvijek spase dan! O kojima smo pisali - ovdje.

Pariško plava ili zelenkasta olovka za oči lijepo će pristajati svim tipovima i bojama očiju. Uz nju vizažisti predlažu minimalno rumenila, ili tek konturiranje lica jer u toj varijanti oči dolaze do izražaja i to je dovoljno. Možete je kombinirati s crnom olovkom. Ako želite nešto više, Pat McGrath predlaže kombinaciju gustog srebrnog sjenila i olovke u boji, plus trepavice s malo maskare - u boji. Svakako, otkriva, oči su u centru make-up trendova, zato poigrajte se i otkrijte divu u sebi!

Foto: Kendra Storm Rae i PR

 

 

Komentari (1)

  1. nail crazy

nema te boje koje nisam nosila na očima
ako se bojite previše šarenila, pogledajte fotku 11, super način za ubacit malo boje a da se ne vidi iz aviona
meni dobar make up uvijek podigne raspoloženja

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location