Username *
Password *
Remember Me

Baš je čudesno kako kroj, tkanina, make-up i styling kose mogu opisati jedan novi svijet, stilski inovativan i poseban.

open

Moda je jezik za sebe, toliko moćan da mu ne vidimo kraj, poput svemira koji nam je istovremeno poznat i nepoznat, nezamislivo velik. Jezik mode kroz brojne stilove učimo svaki dan, a ponekad se čini da njegovi znakovi imaju beskrajno mnogo značenja… Upravo u tome leži ljepota i posebnost odijevanja, predstavljena u editorijalima magazina Elele, na fotografijama talentiranog autora Koraya Parlaka i kanadskog Elle-a, kroz rad Neila Mote.

Model Rose Botman utjelovila je čarobnicu s bijelom kosom (magazin Elele), u magičnom stylingu Christine Cosentino. Kreacije potpisuju Louis Vuitton, Dolce&Gabbana, Beymen i Nine West. Njihove kreativne ideje možemo tumačiti na razne načine, a jedan od njih je i ovaj - bajkovit i romantičan. Interijer, naravno, ima ovdje veliku ulogu: Rosinu krhkost i ljepotu dodatno naglašavaju sivi zidovi, raspadnute cigle i - tužni klaun. Bijelu kosu slagala je Nuri Sekerci, a make-up Ali Riza Ozdemir.

Druga priča (kanadski Elle) dočarala nam je lutkastu ljepoticu Sarru, okruženu leptirima, brokatom i zlatom. Potpis? Donna Karan, David Dixon, Chanel, Mikhael Kale i ostali znalci. Bojicama na licu i bijelim pramenovima poigrala se umjetnica Sabrina Rinaldi.

Zastanite na trenutak i otputujte u svijet čarobnih vila.  

rose1rose2rose3rose4rose5rose6rose7rose8rose9rose11rose12rose13rose14

 

Elle Canada
elle-canada2elle-canada3elle-canada4elle-canada5elle-canada6elle-canada7elle-canada8elle-canada9elle-canada10elle-canada11

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location