KAKO SU BOUDOIRKE NAKITILE BOR // sve je puno sjaja, Gingerbread kolačića, medenjaka i GLITTER MAŠNI

  - Iskoristile smo ukrase i props koje smo napravile za snimanje božićne kampanje. Čak dobar dio toga nismo ni koristile za rekvizite, već je ostalo za bor – priča mi Martina Čičko Karapetrić, koja je zajedno s blizankom Martinom Saračević ukrasila njihov bor u preslatkom Boudoir dućanu u zagrebačkoj Radićevoj ulici.

  BOUDOIRBOR3

  - To su Gingerbread man kolačići, medenjaci, crvene mašne, odnosno motivi koje smo koristili na božićnim print haljinama, isprintane na tekstil i naljepljene na filc. Pojačani su sa žicama da se mogu jednostavnije uklopiti i aranžirati. Drugi ukrasi su od prijašnjih godina koje polako gomilamo tako da je bor svake godine sve nakičeniji - zaključila je Martina.

  BOUDOIRBOR1

  Njihov je bor nešto za divljenje, raskošan i primamljiv i baš je super apetitlih, sa svim tim kolačićima. Neodoljivo podsjeća na kulise za balet Orašar, pa čak se jedan i našao pri dnu kreacije, poput božićne straže. Martina i Morana poznate su po haljinama naglašene ženstvenosti i romantike, a ovaj bor totalno je stilski nastavak njihove neodoljive modne formule.

  BOUDOIRBOR2BOUDOIRBOR5BOUDOIRBOR11BOUDOIRBOR12BOUDOIRBOR33BOUDOIRBOR44BOUDOIRBOR95