Username *
Password *
Remember Me

Ljubav prema velikim i zanimljivim okvirima dolaskom hladnijih dana nimalo ne prestaje, ne možemo se odvojiti od omiljenog modnog dodatka samo zato što nam se promijenila prognoza. Upravo zato, ali i radi mnogo drugih stilskih razloga, modni znalci trude se ponuditi nam posebne okvire zanimljivih motiva.

open
Marni

Dakako, među top jesenskim modelima naći ćemo uglavnom one sa svjetlijim staklima koja propuštaju više svjetline, tako da se u kombinaciju savršeno uklope i za oblačnih jutra. Pošto je zimska garderoba često tamnih nijansi, dizajneri predlažu boje, odnosno kolorističke bombone kako bismo barem malo oplemenili svoju samozatajnu garderobu.

Marni, naravno, predvodi ovu vojsku inovativnih umova koja nam je servirala modele u nijansama zalaska i izlaska sunca. Dozu energije priuštit će nam i mnogi drugi modeli, prvenstveno u crvenkastim, plavičastim, zelenkastim nijansama i boji lavande… Modni dodaci zimi dobivaju jedan novi život, njima vlada luckasti svijet uzoraka, a sunčane naočale na ovom su im se pohodu srdačno pridružile!

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location