Username *
Password *
Remember Me

Već su osvojili svijet svojim natikačama, a sada ulaze u street style sferu s novim super udobnim tenisicama.

Crocs predstavlja kolekciju LiteRide, prozračne teksture i dinamičnih boja. Kolekcija stiže uz bok kreacijama koje vole klinci – njihovim slavnim gumenim čizmicama s ručkama.

Crocs LiteRide Pacer Skupinska

Nova Crocs kolekcija dostupna je u Crocs (Hopper) Arena centar Zagreb i Crocs City Center One East Zagreb kao i na wellbie.hr.

O brendu: Crocs je jedan od najpoznatijih brendova obuće u svijetu čiju iznimnu popularnost potvrđuje i činjenica da je u mnogim rječnicima postao sinonim za određenu vrstu obuće.

Poznate klompe brzo su se proširile svijetom nakon što su 2002. godine jedriličari (nautičari) prepoznali »čarobne« cipele koje se ne kližu i ne ostavljaju boju, a koje su istodobno udobne. Do danas, Crocs je prodao više od 350 milijuna pari obuće u više od 90 zemalja diljem svijeta. Crocs obuća idealna je za cijelu obitelj i iznimno kvalitetna jer je izrađena od posebnog Croslite materijala koji osigurava mekanu udobnost, savršenu higijenu i trajnost. Zato se značajno razlikuje od brojnih krivotvorina koje možemo pronaći gotovo svugdje u svijetu. Toga su svjesni svi ljubitelji Crocsa i zato je ova obuća među najpopularnijima u Europi pa tako i u Sloveniji i Hrvatskoj.

Crocs Dežni škornji DružinaCrocs Literide Clog 2