Ana's TIPS & TRICKS // teen cure vole i prate trendove - neka se IGRAJU kosom, no njega je nužna

  Jedan od poznatih rituala prije početka školske godine je i odlazak frizeru! Cure su godinu starije te nerijetko žele promijeniti stil. Prate se trendovi na društvenim mrežama, a prvi dan škole idealan je da se zablista s nekom novom zurkom.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  Bez obzira na to što naše školarke ne tretiraju kosu kemijskim procesima, njega kose je potrebna. Nakon ljeta, kura hidratizacije kosu vraća u život. Ona je žedna i isušena od sunca, soli, klora i bez obzira na to što je mlada, treba ju nahraniti.

   Boho Braided Hairstyle

  Pozitivna strana ljeta je ta što je svaka kosa svjetlija i u najljepšim bojama koje daje sama priroda. Kombinacija soli koja se suši na suncu daje najljepšu paletu svjetlijih nijansi, iskoristite to!

  Redovno skraćivanje vrhova je obavezno, a možda se tijekom ljeta curke i ohrabre pa učine neke veće zahvate. Trenutni hit su pletenice s ugrađenom šarenom kosom. Na prvu se većini roditelja neće svidjeti, no gledajući širu sliku to je najbezbolnija kombinacija. Kosa je šarena, a da se pri tome ne tretira, pletenice su također super opcija za urednu frizuru bez jutarnjih muka po češljanju.

  Bun Hairstyles

  Osim ludih i šarenih pletenica, tu su uvijek tražene šiške. One čine promjenu, a da se pri tome kosa ne mora jako skraćivati, cure ih obožavaju! Danas curke najviše nose dugu kosu, pa su šiške veliki dodatak frizuri. Duga kosa može biti jako zabavna pa dozvolite da se poigraju raznim opcijama koje ona može dati.

  Također, svojim malim i velikim školarkama dozvolite da krate kosu, isprobavaju razne dužine, šiške i čari pletenica. One samo pronalaze same sebe i hrabro pokušavaju biti u trendu.

  Foto: Instagram

   insta