Username *
Password *
Remember Me

Crocs poklanja jedan model natikača, radi se o slavnom modelu u nezaobilaznoj tamno plavoj nijansi. Ove udobne natikače odavno su izašle na ulicu, nisu samo za po doma, već super izgledaju i u kombinaciji s haljinom, trapericama ili cool tunikom.

EDIT: Darivanje je završeno - pobjednica odnosno najbrža je bila Tea Bandić, giveaway je objavljen na Facebook pageu

crocs opn

- Svojom prepoznatljivom siluetom, savršenom za sve odvažne modne buntovnike koji se ne boje kršiti pravila, kultni model Classic Clog je uz trendi Classic Crocs Slides, hit ovog ljeta za sve one koji se vole poigrati svojim stilom. Zajednička crta oba modela jest jedinstvena udobnost za one koji uživaju u modernim i udobnim ljetnim cipelama. Pomoću personaliziranih dodataka Jibbitza svatko može oživjeti svoje omiljene Crocsice malim simbolima koji svaki par sandala čine jedinstvenima. Poznate holivudske zvijezde i Crocs ambasadori kampanje "Budi ono što jesi", Zoey Deschanel i Pryanka Chopra Jonas, također su spremne za bezbrižne ljetne dane u svojim razigranim sandalama – objavio je slavni brend Crocs.

crocs

n6oIPWy8

Bile one bijele ili jarko roze, tvoje natikače imaju ukrase koje odabereš, jer svatko od nas ima omiljene motive, likove i šarenilo po mjeri. Fora natikače slave i udobnost, jer ako je ovaj brend po nečemu poznat, to je upravo lakoća nošenja. A tu su, naravno, i nezaobilazne aplikacije, kako bi dizajn bi poseban i – baš po tvojoj mjeri.

pOJfYc 4 cr

Nova Crocs kolekcija dostupna je u Crocs (Hopper) Arena centar Zagreb i Crocs City Center One East Zagreb te na wellbie.hr.

CrocsXPriyanka Slide

Crocs Slide OrangeXJibbitzCrocs Classic Slide SummerFun

JIlbPLPE

PhjXUVw0

qXT0JChY

U 7jtqqw