Username *
Password *
Remember Me

Dizajnerice Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević donose nove "Prkosne haljine", prijedloge za sve one koje se žele osjećati posebno i bajkovito, baš kao Alisa u zemlji čudesa, jer kreacije su inspirirane upravo slavnom pričom Lewisa Carrolla.

Prkosne haljine BOUDOIR 1

Kreacije prkose svijetu koji se dešava oko nas i uporno naglašavaju tu slatkoću kreacije, raskoš i veselje te pozitivne boje jer i one imaju pravo uveseljavati nas svaki dan.

Kolorističke formule pod utjecajem su volumena i volana, a kreativna igra vodi nas u svijet bajkovitih haljina. Forma je specifično boudoirovska, jer blizanke inzistiraju na kreacijama koje su super ženstvene, pod utjecajem dječjih priča i motiva koji kao da su nacrtani. Predlažu omiljene bukete ukrašene tonovima snažnih pigmenata.

Prkosne haljine BOUDOIR 1

- Raskošni printevi na maksi kreacijama kao da govore o nekom drugom, sretnijem i opuštenijem životu, pomaknutom i ekscentričnom, a opet dovoljno ljupkom i ženstvenom. Prkos izazovnim vremenima – poručuju Boudoirke.

Predivne fotografije potpisuju Franjo Matković i Senja Vild, kosu je slagala Katica Topčić za Kevin Murphy, a make-up radila Tena Bašić. Model je Claudia A. iz agencije Talia Model.

Prkosne haljine BOUDOIR 1Prkosne haljine BOUDOIR 1Prkosne haljine BOUDOIR 1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location