Username *
Password *
Remember Me

Sjećam se Ivane, ili kako je mnogi zovu Ive, još kad je bila vlasnica zagrebačkog salona Tempora, a kad je prije nešto više od godine dana otišla u London, imala je one statuse po kojima znaš da je tu u strah i sreća i veselje i nepoznanica… Kako će, što će, hoće li naći posao, hoće li joj biti ok i sve kaj ide s time. I evo je – neki dan dobije ona poruku da je proglašena za Best Hair Stylist na prestižnim „The British hair and beauty awards“.

iva43

Naime, najbolja je na području Londona i okolice, a sve je to uspjela u samo oko 8 mjeseci, jer su nominacije išle krajem prošle godine. Ako u Zagrebu ima milijun frizerskih salona, u Londonu i na tom području ih ima ziher brdo milijuna. Ipak, neki su boji od drugih, a ova nagrada znači da je Ivana postala jedna od top frizera na Otoku!

Ivana je predana poslu, no ipak te, veli, šokira kad iz naše dođeš u zemlju gdje se rad i trud cijene. Otišla je iz više razloga, no odmah je potražila posao u struci, ipak je ovdje godinama vodila vlastiti frizeraj, bila edukator i pobrala niz nagrada i priznanja na našim Hairstyle newsima koji se tradicionalno održavaju u Opatiji.

- Iskreno, nisam očekivala, nisam se pripremala, iznenađena sam i jako ponosna. Nominirao me salon u kojemu radim, Hair Art Lounge, a uvjet nominacije su same petice na recenzijama online te usluga, klijenti koji traže isključivo mene i općenito izvrsnost. Iako, meni je normalno da se predam sto posto poslu te od sebe uvijek dajem maksimalno – rekla je Ivana, ponosna na uspjeh i na život koji je izgradila u predivnom Londonu, u kojemu se osjeća kao da je doma.

klijentica iva vrdoljak2 klijentica iva vrdoljak2klijentica iva vrdoljak2klijentica iva vrdoljak2

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location