Username *
Password *
Remember Me

Decentan nakit inspiriran zvjezdanim nebom nova je kolekcija domaćeg brenda, Cloud&Co. iza kojeg stoji Katarina Zmazek. Ime kolekcije je Constellation, kao posveta beskrajnom Svemiru i čarolijama koje krije u sebi.

cloudco. kampanja 1a

- Kao i uvijek kod Katarine i Cloud&Co-a glavni motivi kolekcije su polumjeseci, zvijezde, oblaci i kamenčići, ovaj put slagani tako da podsjećaju na stare karte zvijezda i konstelacija. Materijali su srebro, srebro s pozlatom, rosegold te poludragi kamenčići i sve je ručni rad – objavio je brend.

cloudco. kampanja 1a

Kolekcija se sastoji od naušnica te lančića, odnosno četiri bazna modela – klasičnog te tri u bojama namijenjenim za dnevne i noćne kombinacije. Novi modeli postati će i dio stalnih Cloud&Co. kolekcija, uz prilagodbe i promjene prema godišnjim dobima.

Naušnice se slažu po želji, u paru ne moraju biti identične, a moguće je kombinirati i lančiće s naušnicama, radi istih motiva.
Novu Cloud&Co. Constellation kolekciju možete razgledati i kupiti u predivnom Cloud&co. dućanu u ulici Preradovićeva 9, od 10 do 20 h.

 cloudco. kampanja 1acloudco. kampanja 1acloudco. kampanja 1acloudco. kampanja 1acloudco. kampanja 1acloudco. kampanja 1acloudco. kampanja 1a