Username *
Password *
Remember Me

Jednostavne punđe su trend s kojim se susrećemo već nekoliko sezona, a vlasnice dugih kosa postale su prave ovisnice o njima. Popularna frizura za koju vam treba malo vremena i nekoliko jednostavnih pokreta, to je san svake žene.
Punđe su idealne i kao spas kada vam je kosa za pranje, a tek onda su i najbolje, kosa ima dovoljnu količinu masnoće, pa lasi ne lete i lakše se ukrote.

Piše: Ana Kuštre, Do šminke i frizure za pol vure

b92879c4ee748314e52d96cd875d6ab6 
Foto: hair.saglikevin.com

Ako ste ljubiteljica takvih frizura sigurno ste se našle u dilemi napraviti si visoku ili nisku punđu.

Bilo koja opcija dignutih frizura stavlja naglasak na vaše lice, ono je otkriveno pa iziskuje i make-up prikladan za priliku u kojoj se nalazite. 

Visoke punđe su idealne za duge i jako duge, guste kose. One se najčešće nose jako zalizane i stegnute kako bi bile čvrste i postojane, posebno ako imate dugu i gustu kosu.

One će svojim zalizanim elementima stvoriti osjećaj strogoće i posebnu dozu elegancije a pri tome će i osloboditi cijelo vaše lice. Super će se uklopiti i u kombinaciji sa šiškama bile one duge ili kraće, ravne ili pak postepene.

Niske punđe su najčešće opcija za poludugu kosu, ne ovisite o dužini i ne treba vam velika gustoća. Ona se radi nisko na vratu pa je bolje da je jednostavna, nježna i mala.

Niske punđe ne zahtijevaju strogoću i zalizanost, one mogu biti jednostavne i zaglađene, opuštene ili razbarušeno romantične. Kod niske punđe vodimo računa da ne mora biti sve na svom mjestu pa dozvoljavamo pramenovima da ispadnu iz nje same ili u okviru samog lica. 

Takvim frizurama ne moramo otvoriti cijelo lice. Nježnim pramenovima možemo obrubiti cijelo vaše lice, a također frizuru možemo kombinirati i sa šiškama. 

Kod izrade bilo koje punđe morate imati gumicu, gustu četku za začešljavanje, ukosnice i blagi lak za kosu kako biste svoju frizuru učvrstili.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location