Username *
Password *
Remember Me

Clive Christian slavi ljubavnu priču s dva mirisa – 1872 Mandarin i X Neroli. Nakon reizdanja, prvi je dobio cvijet mandarine, a drugi gorku naranču. Inspiracija je ljubavna priča Kraljice Viktorije, čija kruna krasi svaki čep ove parfumske niche kuće. Naime, na zarukama, Princ Albert dao je Viktoriji broš s motivom narančinog cvijeta, od porculana i zlata, simbol ljubavi i odanosti.

Clive Christian 0003 Clive 004

Narančin cvijet je simbol čiste ljubavi i plodnosti te je postao zaštitni znak kraljevskog para, koji su kroz život izmjenjivali poklone inspirirane tim cvijetom.

Proizvedeno je samo 1872 komada ovih parfema, jer te godine osnovana je kuća Crown Perfumery Company, preteča kompanije Clive Christian Perfume, a svaka bočica i pakiranje imaju jedinstveni broj.

1872 Mandarin
Parfemska koncentracija od 20% i čak 149 sastojaka omogućavaju dugotrajnost mirisa na koži. Mandarina i zeleni akordi susreću se s ljubičastim bobicama voća juniperberry i ljubičicama.
TOP NOTE: Mandarin
HEART NOTE: Violet
BASE NOTE: Citrus Fusion

Clive Christian 0003 Clive 004

X Neroli
Svježi cvjetni chypre putuje s visina zelenog cvijeća do mošusnih dubina u elegantnu ravnotežu kroz sva 192 sastojka. Koncentracija od 20 % garantira 8 sati zadržavanja na koži.
Cvijeće i neroli nastavljaju se na petitgrain i tuberozu, a onda i mošusnu bazu s dodirom vetivera i mahovine.
TOP NOTE: Neroli
HEART NOTE:Tuberose
BASE NOTE: Cashmere Fusion

Parfemi su dostupni u Parfumerijama Lana

Clive Christian 0003 Clive 004Clive Christian 0003 Clive 004

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location