Username *
Password *
Remember Me

Ponekad ekipa želi biti odjevena slično i imati matching dizajn, ideja je iza nove kolekcije brenda Candybalism, s potpisom dizajnerice Mirne Mihoković.

candybalismbordovatramajica
Elements by Candybalism

- Fokus je na majicama koje dolaze u tri modela, s motivima osnovnih elemenata: vatre, vode, zemlje i zraka. Simboli su napravljeni kroz grafički atraktivne i vrlo jednostavne linije – objavila je Mirna. - Svaki model majica dolazi sa mogućnošću biranja između jednog od četiri simbola. Bijeli “oversized” model s mašinski izvezenim simbolom u toploj bež boji, bordo felpa s narančastim i crna duga majica s raglan rukavima i bordo simbolima - .

candybalismbordovatramajica

Majice su napravljene od pamuka s OEKO tex certifikatima koji garantiraju da ne sadržavaju otrovna svojstva, napravljene na ekološki održiv, i etičan način, dodaje dizajnerica.

candybalismbordovatramajica

Prvu kampanju za Elements by Candybalism utjelovili su glumci s Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu Lana Meniga i Lovro Juraga, mlada
producentica, također na ADU i plesačica Matea Bračko te akademski plesač, DJ, jedan od osnivača i član plesne skupine Škvadra, Šimun Stankov.

candybalismbordovatramajicacandybalismbordovatramajicacandybalismbordovatramajica

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location