Username *
Password *
Remember Me

Radi se o japanskom izdanju magazina Vogue za veljaču 2020., a editorijal je snimljen na predivnom Islandu. U glavnoj ulozi je Irina Shayk, koja je pritom isprobala cool gorpcore slojevite outfite, prema idejama stiliste Patricka Mackiea. Druga varijanta uključuje nešto elegantnije modne formule s jednako divnim šeširima. Fotografije potpisuje Giampaolo Sgura.

Irina Shayk Vogue Japan Cover Photoshoot01


Gorpcore je imao kulminaciju slave prije par godina, no i dalje je u fokusu mnogih trendova te se miješa sa svakodnevnim komadima koji nisu samo za pentranje i šetnju po bespućima livada i šuma…

To je kao da se središ za šumu, ali ideš i na kavu, u grad te isfuraš outfit koji je spreman i za minus sto. Pa ti je šešir ne samo stylish, već i zaštita od svih atmosferilija!

Slojevite kombinacije zanimljive su i u varijanti sa suknjom koja voli čizme, jer dobra cipela nogu čuva. Naročito za hodanje po kamenjaru!

Irina Shayk Vogue Japan Cover Photoshoot01Irina Shayk Vogue Japan Cover Photoshoot01Irina Shayk Vogue Japan Cover Photoshoot01Irina Shayk Vogue Japan Cover Photoshoot01Irina Shayk Vogue Japan Cover Photoshoot01Irina Shayk Vogue Japan Cover Photoshoot01

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location