Username *
Password *
Remember Me

Sve što ste oduvijek htjeli znati o traperu, a niste se usudili pitati, sada više nije dilema. Odgovore nudi novi francuski Glamour na fotografijama Naomi Yang. Naime, lansirali su nove stilove, a isprobala ih je slatka Pauline Van der Cruysse. Traper je sve osim očekivanog. Nema granice, stilovi ga obožavaju, dizajneri također.

open

Nova ljubav je rođena. Denim look naprosto ljubi avangardan make-up, slojevite kombinacije i utjecaje eklektičnih stilova koje nosimo ovih dana. Styling potpisuje Sébastien Cambos i usput vam savjetuje da je ova pamučna tkanina uistinu dobila jedan novi život, priliku koja se ne propušta. Uskočila je u stilski vlak i otišla u poznatom smjeru. Tamo gdje je sve dopušteno. Tamo gdje nema pravila, gdje je kreativnosti majka svih kombinacija.

Vizažist Mikael Noiselet shvatio ga je: make-up prelazi sve granice običnog, poigrava se luckastim nijansama i vrišti od pozitive. Jesen je tek počela, a denim se već pokazao kao jedan od njezinih aduta. To je kada obična tkanina preskoči svoje granice i postane neobična… I odlična!

I frizer se prilagodio: slatke šiške u nijansi šećerne vate potpisuje Nicolas Eldin.

pauline1pauline2pauline3pauline4pauline5pauline6pauline7pauline9pauline10

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location