Username *
Password *
Remember Me

Španjolski Harper’s Bazaar objavio je prekrasan, jednostavan editorijal koji promovira glavne trendove za novu sezonu, obojane u crno. Dakle, ta kraljica tame pojavljuje se na razne načine u brojnim kolekcijama modnih kuća Dior, Mugler, Alexander McQueen, Prada, Balenciaga, Max Mara, Chanel, Valentino, Balenciaga, Balmain… i pritom uspješno briše granice između umjetnosti i mode.

bette-franke14
Naime, upravo ti brandovi potpisuju neke od najljepših ovosezonskih komada: a tu su, naravno, i bogate aplikacije, perforacije i druge atraktivne aktivnosti na samim teksturama. Crna im daje prostor za izražavanje koji oni koriste - s veseljem. Ta ne-boja uvijek djeluje samozatajno, a ovisno o tkaninama koje joj se na stilskom putovanju pridruže, zna izgledati ženstveno, pa čak i nježno i vrlo romantično.

Ona pokazuje mnoga lica, a pošto jesen samo što nije počela, mračne nijanse nam se sve više motaju po ormarima, omiljenim kombinacijama i pravim modnim dodacima… S crnom ne možemo pogriješiti! Model na fotografijama je Bette Franke, u cool komade odjenuo ju je stilist Benoit Moeyaert, a za make-up je zaslužan Yasuo Yoshikawa. Fotografiju potpisuje Nico, a manikuru Kelly B.

bette-franke2bette-franke3bette-franke4bette-franke5bette-franke6bette-franke7bette-franke8bette-franke10bette-franke11bette-franke12bette-franke13bette-franke15bette-franke16bette-franke17bette-franke19bette-franke20bette-franke21bette-franke22bette-franke23bette-franke24

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location