Username *
Password *
Remember Me

... o bojama, trendovima i modnim opcijama na svoj način, te tako zaokružuju vaš savršeni stil, zavele su ove sezone brojne kreativce i dizajnere! Niske perlica, kristala, i skupocjenih ili jeftinih metala konačno su dobile mjesto koje zaslužuju. U centru pažnje. U blizini vrata, visoko na dekolteu.

Penneys
Penneys

Taj uistinu poseban ukras velikih modnih mogućnosti u tren oka promijenit će styling i podići ga na jednu sasvim posebnu razinu. On je srž onoga što dobar modni detalj može učiniti, a to je da od obične kombinacije stvori posebnu i još ljepšu, no jednako nosivu. Nije slučajno Anna Wintour velika, a možda i najveća svjetska obožavateljica masivnih ogrlica. Glavna urednica američkog Vogue-a zna (a tko će drugi ako ne ona!) da je upravo ovaj modni dodatak toliko moćan, da je u stanju „srediti“ i najdosadniju haljinu.

Anna, naime, već godinama nosi ogrlice koje plijene pažnju, smještene na ovratniku njezine haljine. Koja može biti i sasvim obična. Zato je tu pravi modni trik da jednostavnu kreaciju učini IT komadom.

Ogrlice su svoju novu evoluciju počele prije par godina kad su prerasle u male ovratnike: sada su intenzivno ukrašene i imaju jednostavan oblik. Iako kragnice još uvijek drže slavu, high-street dućani imaju ih u stalnoj ponudi, upravo su ovakvi moćniji modeli u novoj  sezoni na prvom mjestu. I baš su efektni!
Foto: prshots

Komentari (1)

to su baš upečatljivi komadi sviđaju mi se, ali nemam još niti jednu. Ovo ljeto sam stalno nosila jednu sa ogriženom jabukom

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location