Username *
Password *
Remember Me

Monica Belluci, talijanska glumica i ikona ženstvenosti, ima divnu novu frizuru – skratila je svoje raskošne lokne i sada nosi kratki bob! Pokazala ju je u novoj foto-priči za Elle Italia, na fotkama za novu Dolce & Gabbana kolekciju. Talijanski modni dvojac donosi nove kreacije i predstavlja svoje ikone stila – osim Monice tu su i Bianca Balti, jedna od njihovih muza te manekenka Chiara Scelsi.

Monica Bianca Chiara ELLE01

Photographer Xavi Gordo (8 Artist Management) // styling Carola Bianchi // Creative direction by Antolla Antonelli

Dolce & Gabbana donose predivan androgini stil, kao i strukirane forme koje naglašavaju siluetu. Njihov je statement kroj odijelo optočeno šljokicama, a iste ukrase ima i basic košulja, na rukavima i kragni.

Crna je podloga ne samo na sakou, već i na haljini, ukrašenoj velikim svilenim rukavom i mašnom s kristalom. Predivna kolekcija na divnim ženama idealna je za party time!

Monica Bianca Chiara ELLE01Monica Bianca Chiara ELLE01Monica Bianca Chiara ELLE01Monica Bianca Chiara ELLE01Monica Bianca Chiara ELLE01Monica Bianca Chiara ELLE01Monica Bianca Chiara ELLE01Monica Bianca Chiara ELLE01Monica Bianca Chiara ELLE01Monica Bianca Chiara ELLE01

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location