PEARLS tips & tricks // kako nositi HRPU BISERA, a ne izgledati kičasto?

  Više je manje, ali ponekad je više baš fora. U ovu skupinu pripadaju i biseri, simbol klasike i elegancije. Čak je i Coco Chanel prije skoro sto godina miješala bižuteriju s biserima te ih smatrala jednim od onih detalja s kojima možeš i – pretjerati.

  Izgubljena u trendovima i stilovima? I modnim biserima? Baš tvoju, custom made formulu ima DPZ CONSULTING.

  dolce gabanna fall2019
  Dolce & Gabbana // fall 2019


  No, kako znati da nije previše kičasto?

  1. Uz puno bisera idealan je neki klasičan oufit. Na primjer, trench kaput, bluza ili neki bolero basic kroja idealni su komadi za dekolte nakrcan biserima. Sad su hit i biserne ukosnice (i royal rajfovi!), pa je tu još jedan dobar razlog za biserni styling!

  2. Traper. On će uvijek smiriti dojam, bez obzira koliko bisera natrpala. Jer, traper je ipak casual moment, uvijek daje onaj neki pomalo buntovni dojam, a istovremeno djeluje ležerno. A biseri su hoch! Pa, kad spojiš neke stilske kontraste, dobit ćeš idealan balans.

  3. Bez uzoraka! Kičerica motivi su put u lude osamdesete. OK, kad su maškare, ili je takav dan, kitimo se i biserima i šarenilom, no inače, na dnevnoj bazi, bolje je uz brdo bisera nositi monokromatski ili color block look, ako baš voliš boje. I ti krojevi neka budu klasični. Color block je sam za sebe snažan, zato neka tonovi budu smireni, umirujući. Inače je look previše hektičan!

  coco chanel
  COCO CHANEL

  4. Crna i bijela. Ili samo crna. Ili samo bijela.

  5. Tenisice, balerinke. Niske cipele hrpi bisernih ukrasa daju onaj cool sportivo dojam. S tenisicama je sve jednostavnije, vole ih i odijela i svi živi glam detalji. Jer, stilska je dinamika ovih dana široke ruke, dopušta razne modne osobne formule! Koja je tvoja?