Username *
Password *
Remember Me

Fascinantan film o Alexanderu McQueenu (1969.-2010.) stiže u CineStar kina 26. rujna. Film su režirali Ian Bonhôte i Peter Ettedgui te ujedno predstavili život i remek djelo modnog autora koji je zauvijek ostavio neizbrisivi trag u svijetu mode. Njegove animalne haljine, organski krojevi i čudesna bića koja je puštao na pistu bili su dio njegove uvijek neočekivane i ponekad pomalo stravične modne vizije. - Otišao bih do kraja svoje mračne strane, izvukao te užase iz svoje duše i stavio ih na modnu pistu – izjavio je jednom Britanac Alexander McQueen.

McQueen

Od svog naukovanja u školi Savile Row za krojače i galanteriste, gdje je pokazao nadnaravnu vještinu rezanja uzoraka i krojenja, do svoje smrti u 40. godini, film je dokumentarni mozaik fragmenata snimljenih u različitim stilovima. Intervjui, prijatelji, kolege i druge njemu bliske ličnosti donose višeslojni prikaz njegovog karaktera.

Film o modnom geniju možete pogledati na redovnom programu od 26. rujna u Kaptol Boutique Cinema te u kinima CineStar Osijek, Rijeka i Joker Split koji prikazuju dio repertoara iz zagrebačkog boutique kina.

 McQueen McQueen McQueen McQueen McQueen McQueen McQueen McQueen McQueen

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location