Username *
Password *
Remember Me

Rombovi su u mom djetinjstvu bili super hit. Svi smo u neko doba furali veste na rombove (a bilo je tu i smješnih prsluka s V ovratnikom!), dok sam takvih čarapa imala barem deset pari… Izgledali smo poput mladih britanskih hipstera, iz današnje perspektive, ali uvijek mi se sviđao taj finjak stil, rombovi i karirano definitivno su na popisu omiljenih.

Baš zato sviđa mi se vijest da se retro rombovi vraćaju – nedavno je Pringle of Scotland, klasičan britanski brend osnovan pradavne 1815., predstavio kolekciju koja donosi rombove u svim varijantama. Ime kolekcije je Reissued 1.

pringleofscotland

Kolekcija Pringle of Scotland Reissued 1 bazira se na 21 kroju iz arhive brenda: - Pronašli smo ove i slične komade u našoj kolekciji iz osamdesetih, no prilagodili smo ih današnjoj raznolikoj publici – istaknula je kreativna direktorica brenda, Fran Stringer. Ovo je čisti granny chic, no očit je utjecaj i dječjih školskih uniforma. Ime ovog romboidnog motiva je Argyll (iliti argyle), prema istoimenom škotskom klanu te se koristio kao dio tartana šotskih Highlandera još od polovice 17. stoljeća.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location