Username *
Password *
Remember Me

Narančastoj se divimo, tirkiznu obožavamo, boju lososa cijenimo… ali kad se sve to spoji u kompaktan stilski moment, šareni outfit spreman je za ljetni tulum!

Upravo ovu formulu isfurali su na party u znaku Marka Ronsona i Miller Music Amplified kampanje, održanom u zagrebačkom Tesla Baru, Iva Mihalić, Katarina Strahinić, Domagoj Štimac, Igor Barberić, Zoran Aragović i Nina Mia Čikeš. 

Domagoj stimac
Iva Mihalić - divna košulja-haljina


Iva obožava šarenilo u crvenim tonovima, plus divan ruž, dok Katarina svoju plavu cvjetnu bluzu kombinira s trapericama.

Fenomenalne su ljetne košulje Domagoja i Igora, dok Zoran propagira strip-dizajn, kojim se inače bavi kroz svoje modne kolekcije.

Nina Mia kombinira sve – više motiva i dizajna jer eklektično je njezina furka.

 Domagoj stimac
Domagoj Štimac - bowling shirt u plavom izdanju


Glazbena poslastica očekuje ove jeseni sve obožavatelje svjetski poznatog glazbenika i producenta Marka Ronsona. Miller Genuine Draft donosi poseban doživljaj i iznimno iskustvo svim ljubiteljima njegovih hitova diljem svijeta zahvaljujući globalnoj kampanji Miller Music Amplified.

Kampanja koja slavi glazbu obići će cijeli svijet i povezati svjetske metropole u priču koja će kulminaciju doživjeti na trodnevnom eventu u Budimpešti od 8. do 11. studenog gdje u ulozi headlinera nastupa Mark Ronson.

 

 Domagoj stimac

Katarina Strahinić - kvazi prsluk s resicama kao idealan boho moment

Domagoj stimac

Igor Barberić - kad palme njišu grane

Domagoj stimac
Nina Mia Čikeš - uzoraka nikad previše!

 Domagoj stimac
Zoran Aragović - čovjek koji voli stripove

Domagoj stimac

Domagoj stimac

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location