Username *
Password *
Remember Me

Ona je 27-godišnja primabalerina londonskog Royal Ballet, a u novoj adaptaciji mjuzikla CATS, koja u kina stiže krajem godine, glumi Victoriju. To je ona predivna bijela maca koja s već na prvi pogled ističe u svakoj postavi!

Francesca je doslovno preko noći postala svjetska zvijezda koja pjeva i pleše uz bok Jenifer Hudson i Taylor Swift, koje također glume u filmu. Glumci nemaju realne kostime, već je filmski mjuzikl genijalnog Andrew Lloyd Webbera napravljen CGI tehnikom. Naravno, sve skupa djeluje super-realno!

 

cats francesca hayard cr


Francesca je za medije izjavila kako nikad nije javno pjevala, jer ona je balerina i njezin je medij balet. No, odlično se snalazi. - Sada sam u društvu svjetskih glumačkih i pjevačih zvijezda, sve to čini mi se pomalo nevjerojatno! - komentirala je Francesca oduševljeno.

cats francesca hayard cr
Maca Victoria u novoj adaptaciji genijalnog mjuzikla CATS


Francesca je rođena 1992. godine u Nairobiju, mama joj je iz Kenije, tata Britanac. No, sa samo 2 godine, šalju je u London u Sussex, kako bi živjela s bakom i djedom. Upravo oni od malena su joj otkrili svijet baleta, a prvi je bio Orašar, i dijete se zaljubilo… I dan, danas čuva tu video kazetu na kojoj je po prvi puta vidjela Orašara.

- Odmalena sam htjela biti dio tog svijeta. Zamišljala sam se na sceni, kako ja plešem, a svi mi plješću – prisjetila se Francesca.

cats francesca hayard cr
Labudica u "Labuđem jezeru

 

S 11 godina Francesca upisuje Royal Ballet School, a s 18 postaje punopravna članica. Do sada je plesala Manon, Juliet, ali i Claru u Orašaru! 2010. dobila je nagradu British Dancer of the Year.

 cats francesca hayard cr

Clara u "Orašaru"

cats francesca hayard cr

Vila Šećerne vune u "Orašaru"

cats francesca hayard cr

cats francesca hayard cr
Julia u "Romeo i Julia"

 cats francesca hayard cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location