Username *
Password *
Remember Me

Odijelo je postalo simbol ženske snage, šepuri se u bojama, od zelene, preko plave i crvene do narančaste i roze. Klasičnog kroja, ovaj super-minimalistički stilski okvir osvaja snažnim tonovima i poručuje – pogledaj me, snažna sam. I poslovna, ozbiljna. Ove poslovne dragulje prošetala je Jacquelyn Jablonski ulicama Los Angelesa, za editorijal u novom broju magazina Vogue za Poljsku. Fotke odličnih odijela, koje je izabrala Karla Gruszecka, snimila je Gosia Turczynska.

Jacquelyn Jablonski Photoshoot02


Poslovni okvir zaslužuje i malo zabave u vidu tonova, ali i tenisica, stoga je klasična salonka danas samo jedan od izbora. Ne mora biti strogo do kraja, modni dodaci poželjni su u nekim kontrastnim tonovima ili čak sa šarenim motivima.

Tu su i rimljanke, za one slobodnije uredske dane, kao i sandale s kristalima. A ako se radi o sastancima i korporativnom životu, radije izaberi salonke, mokasine ili neke elegantne špagerice. Uglavnom - neku cipelu zatvorenog tipa.

Odijelo je dovoljno jednostavno da prihvaća mnogo toga, praktično je ne samo ljeti, već i u hladnijim danima, pa se postavlja kao jedna od osnova poslovne garderobe i stila onih koji znaju što žele poručiti svojim odijevanjem.

 Jacquelyn Jablonski Photoshoot02Jacquelyn Jablonski Photoshoot02Jacquelyn Jablonski Photoshoot02Jacquelyn Jablonski Photoshoot02Jacquelyn Jablonski Photoshoot02Jacquelyn Jablonski Photoshoot02

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location