Username *
Password *
Remember Me

Prve Charlijeve anđelice bile su Jaclyn Smith, Farrah Fawcett i Kate Jackson, u istoimenoj seriji koja se na TV-u prikazivala od 1976. do 1981. Cure su postale instant ikone jer je priča bila apsolutno fantastična – tri privatne detektivke koje fantastično izgledaju, imaju moć i totalno su genijalne.

072618 charlies angels lead
Jaclyn Smith, Farrah Fawcett i Kate Jackson. Seriju je producirao Aaron Spelling - autor Dinastije, koja je ubrzo nakon Anđelica, postala super-hit

Za razliku od danas, kad su nam superjunaci na svakom koraku, u ono vrijeme priča je bila nevjerojatna poput znanstvene fantastike. Naime, u to doba položaj žene u društvu bio je mnogo konzervativniji i jadniji nego što je to danas, a žena na nekom visokoj poslovnoj poziciji bila je – jednaka SF-u.

072618 charlies angels lead

Serija je ubrzo postala televizijski fenomen te je 2000. snimljen film u kojemu su glumile Cameron Diaz, Lucy Liu i Drew Barrymore. Film je 3 godine kasnije dobio nastavak s istom glumačkom ekipom. U ta dva filma cure postaju super-moćne špijunke koje se znaju boriti, prerušavati i pritom izgledati genijalno.

charlies original

072618 charlies angels lead

charlies original

 

072618 charlies angels lead

charlies original

charlies original


 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location