Username *
Password *
Remember Me

Ako si u automobilu i onda odmah uskočiš u klimatizirani ured, uglavnom se ne kuhaš. No, šetnja do obližnjeg dućana ili satanak u obližnjem bircu često su neminovni. Stoga, dobila sam par upita kao Image consultant – kako se pristojno odjenuti da budeš OK za sastanak, a da se opet ne prekuhaš na asfaltu? Imam 6 odličnih savjeta.

DPZ CONSULTING.EU

 mango66
Mango

 

1. Prirodni materijali – u njima se manje znojimo. Pamučne bluze, košulje, suknje, sakoi... sve prirodno je odlično. Tu su i svila te mješavina lana. Čisti lan se užasno gužva.

2. Slojevito je zakon. Naime, ispod ide majica ili tunika bez rukava, a gore je sako, blejzer, tanašni trench, vesta, jaknica… može i neki lagani prsluk. Da, tanašno i slojevito.

3. Lepršave hlače. Kad su prije par godine te poplava hlače iliti culottes došle u modu, bila sam skeptična jer vizualno skraćuju noge. Ali fast forward u 2019., još uvijek ih obožavam! Ako su ti haljine ili suknje previše lepršave, jer se na klimi noge smrznu (barem meni!), predlažem ti široke hlače. Može i traperice, ali one šire, udobne, da se ne lijepe… samo ne skinny! Ima brdo ležernih hlača, neke su klasične na crtu, neke podsjećaju na pidžamu i odlične su uz jednobojan sako, koji im daje dozu ozbiljnosti.

4. Najlonke u torbu. Da, neki poslovi, naročito korporativni, zahtijevaju nošenje najlonki. Dakle, spremiš ih u torbu i na poslu obučeš. Vrlo jednostavno. Doduše, cipele na to moraju biti zatvorene, neke salonke ili balerinke, jer najlonke na sandalu izgledaju… no, no.

5. Svijetle nijanse su bolje na suncu, jer u crnoj robi automatski se kuhamo.

6. Volumen! U uskoj robi se također više grijemo, stoga, predlažem šire rukave, komotne tunike, majice, nešto što se neće zalijepiti na tijelo, dok ideš od ureda do sastanka…

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location