Username *
Password *
Remember Me

Guerlain se već puno desetljeće bavi istraživanjem najučinkovitije vrste meda i matične mliječi. Neprestana potraga za najrjeđim prirodnim sastojcima s jedinstvenim svojstvima rezultirala je idealnom prilikom za predstavljanje novog ulja i seruma iz Guerlainove linije proizvoda naziva Abeille Royale – objavio je Guerlain nedavno u Okrugljaku. - Osim zatezanja kože lica i uklanjanju bora prirodnim i neagresivnim putem, koža se dodatno kontinuirano hidratizira i ispunjava se iz unutra sve uz pomoć malog stražara okoliša, vrijednim pčelama - .

guerlain1

Najavljena je desetogodišnja obnova partnerstva za održivi razvoj s Bretanjskim konzervatorijem za pčele (ACANB). Program osigurava zaštitu jedinstvenog elementa svjetske prirodne baštine, autohtone vrste crnih pčela koje obitavaju na otoku Ouessant, pored Bretanje u Francuskoj. Istovremeno, ova inicijativa jamči održivi izvor iznimnih prirodnih sastojaka koje Guerlain koristi u svojim kozmetičkim proizvodima.

Kozmetička kuća intimno je povezana s pčelama od samoga osnutka, a carski simbol identitet Guerlain kuće datira još od 1853., kada je Pierre-François-Pascal Guerlain kreirao miris Eau de Cologne Imperiale za caricu Eugénie (povodom njezina braka s Napoleonom III). Bočica mirisa ukrašena je reljefnim pčelicama, koje su tada i bile simbol cara Napoleona.

guerlain1

"Prije dvadesetak godina, odnosno kada sam se počela susretati sa kozmetikom, pogotovo sa dekorativnom kozmetikom, naletjela sam na Guerlain i istinski se zaljubila u nekoliko vrhunskih proizvoda. Jedan od njih je i puder u malim granulama koji se nanosi za matiranje te ulje iz nove linije nakon kojega se trenutačno vidi osvježenje lica istaknula je Danijela Martinović, službena prijateljica Guerlain kozmetike.

 guerlain1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location