Username *
Password *
Remember Me

Što veće, to bolje! Ukrašene su mega kristalima, biserima i raznim oblicima, ponekad podsjećaju na mjesec, srce ili imaju fora natpise… Bogate su i nabrijane detaljima!
Kako ih nositi? Definitivno više komada istovremeno, naizgled razbacane po kosi, ali zapravo raspoređene planski. Kreativni kaos.

Predlaže: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

hairstyle clips

Ak ste prigrlile taj trend, pratite pravila koja su jako važna kako bi ta frizura ispala dobro.

Napomenula bih da s njima možete napraviti i pokoju grešku, pa nećete dobiti željeni rezultat koji vidite na super fotkama s Instagrama!

Osnovno pravilo je, ako je kosa gusta i dugačka, količina i veličina špangi može biti veća.

 45774 m

Ako imaš tanku i rijetku kosu, koristi manji broj špangi.

Ove velike špange najljepše pristaju dugim ili poludugim kosama. Da bi se uklopile u frizuru, kosa mora biti obrađena i lijepa.

Pristaju najbolje ravnoj kosi, ali i blago valovitoj.

 45774 m

Također, super se uklapaju u male i neuredne punđe te na zalizani rep.

Ujedno, obratite pažnju na sklad s odjećom, da se ove špange uklope u styling! One su velike i moćne pa nikako ne pristaju sportskom stilu, dobro ih skombiniraj, špange su dio čitavog outfita, frizure, šminke… sve mora pasati kod ovako moćnih detalja. Jer, tanka je granica između kiča i trend frizure!

Osim špangi, u istom silu nose se i trake i rajfovi koje također krase ogromni biseri i veliki cirkoni, a pravila su ista kao i sa špangama. Pazi da se sve skupa lijepo uklopi

 

 45774 m45774 m45774 m