Username *
Password *
Remember Me

Kako li samo Miuccia Prada mijenja stilska raspoloženja - jedne sezone njezina je retro dama u potpuno mračnom raspoloženju, da bi se za samo šest mjeseci pretvorila u finu labudicu s predimenzioniranom mašnom na glavi. I sve to pred kamerom legende modne fotografije Stevena Meisela.

open

I dalje se drži pedesetih, godina kad je ženstvenost bila na vrhuncu slave, a suknja must have komad prisutan u svim ormarima svijeta. Ovaj pravi retro mišung prezentiraju top modeli sezone Candice Swanepoel, Hilary Rhoda, Caroline Trentini, Jessica Stam, Karen Elson, Sung Hee i Daphne Groeneveld.

2

Ovoga puta u prvom redu motiva jednostavne su cvjetne aplikacije (inspiracija: kimono), tek toliko da naglase romantičan predznak cijele modne priče koja nas polako, ali sigurno uvodi u sljedeću godinu. Miuccia pretpostavlja da ćemo se u 2013. godini još više okrenuti ka ženstvenim stilovima i trendovima koji su bliski nekim prijašnjim vremenima. Iz modne ropotarnice izvukla je i veliki nakit, doduše blizak osamdesetima, dok sve drugo ipak podsjeća na sredinu prošloga stoljeća.

No, najvažniju ulogu ovdje imaju torbe, cipele i, naravno, nakit. Činjenica je da modne kuće veliku pažnju poklanjaju modnim dodacima, pa je tako i u ovom slučaju.

Atmosfera je elegantna, damska, savršeno prati styling, baš kao i make-up. Tuš koji je svoju veliku popularnost zaradio tijekom pedesetih i šezdesetih u kombinaciji je sa sjenilima u boji. Miuccia predlaže i koloristički atraktivne ruževe, a osim lakiranih torbi i masivnih ogrlica, nada se da ćemo sljedeće godina obožavati i girlie mašne u kosi!

345

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location