Username *
Password *
Remember Me

S jedne strane je lateks, s druge til i super pasteli – jer kontrasti se genijalno vole u novoj foto-priči za Vogue Australia, s nasmijanom Kendall Jenner u glavnoj ulozi.

Kendall Jenner Vogue Australia Cover Photoshoot01

Styling potpisuje Jillian Davison, a fotke je radio Charles Dennington. Cirkuski štih u priču uvode hrpe tila, teatralni krojevi i avangardne haljine, a ni boja ne fali.

 Kendall Jenner Vogue Australia Cover Photoshoot01

Šaroliki stilski svijet uključuje super-brendove kao što su Prada, Valentino, Saint Laurent, Tiffany & Co. Dinamika je postignuta kombinacijom nježnih mat i sjajnih, gotovo lakiranih tekstura. Divna kombinacija stilova jedna je od najzanimljivijih u svijetu partyja i totalno neočekivanih kombinacija!

Kendall Jenner Vogue Australia Cover Photoshoot09Kendall Jenner Vogue Australia Cover Photoshoot01 Kendall Jenner Vogue Australia Cover Photoshoot01Kendall Jenner Vogue Australia Cover Photoshoot01Kendall Jenner Vogue Australia Cover Photoshoot01

Kendall Jenner Vogue Australia Cover Photoshoot01Kendall Jenner Vogue Australia Cover Photoshoot01Kendall Jenner Vogue Australia Cover Photoshoot01