Username *
Password *
Remember Me

Kim Noorda isfurala se kao ikona iz šezdesetih u novom Mirror Mirror magazinu, a fotografski dvojac Domen & Van de Velder napravio je kadrove koji podsjećaju na ikone iz vremena kad se moda istrgnula iz čednosti pedesetih. Minice, bubi frizure, snažan make-up, najlonke koje su morale biti viđene i mikro party haljine promijenile su scenu i uvele neki novi energetski boost!

 Kim Noorda Pop Editorial01

Styling je divno osmislila Marja Bennenbroek, koristeći odjeću brendova kao što su Dries Van Noten, Viktor & Rolf, Versace…

Takozvana gljiva kosa bila je hit, nosili su je svi, od Beatlesa do Mary Quant, dizajnerice koja je popularizirala minicu. No, kako je jednom davno rekla, nije ona skroz sama skratila suknje, već su je cure tako žicale… Kraće, reži, ma još kraće! I tako je nastala ta mikro suknja koja je otkrila čitave noge. 

Bubi frizuru napravio je genijalni Vidal Sasoon, kreator nove kose, jedan od onih koji je promijenio svijet frizerstva. To je zapravo bob, kojeg danas nosimo u brdo varijanti. Ikona ljepote bila je Twiggy, sitna manekenka velikih očiju.

Kim Noorda Pop Editorial01

Kim Noorda Pop Editorial03

 

Kim Noorda Pop Editorial01

Kim Noorda Pop Editorial01

Kim Noorda Pop Editorial01

Kim Noorda Pop Editorial01

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location