SUPERMODEL_info // predivna CHRISTY ikona je prirodne ljepote!

  Pokoja bora i prirodna ljepota krase lice Christy Turlington koja stvarno lijepo stari – supermodel je na novom coveru magazina Vogue Mexico.

  Christy je, za razliku od mnogih modela, oduvijek njegovala smiren način života te se nakon karijere u devedesetima posvetila jogi, a uskoro i obitelji.

   Christy Turlington Vogue Mexico May 2019 Covers01

  Pedesetogodišnja manekenka i glumac Ed Burns imaju dvoje djece i vode miran život u New Yorku. Joga joj pomaže da tijelo održi mladim, a očito je i da ne forsira peglanje lica.

  Iako je botoksiranje hit, a održavanje mladolikog lica na neki način must have i popriličan pressing za svakodnevnu ženu, a kamoli neku zvijezdu, Christy je stvarno uzor. OK, ima dobre gene, ali itekako se mogla uništiti do sada… Naročito kroz partije koje je obilazila tijekom aktivne karijere. Ipak, odlučila je sačuvati svoje zdravlje i ljepotu.

   

  Turlinton ne samo da je imala uspješnu modnu karijeru, već je stigla i studirati. Završila je na New York Universityju studije Comparative Religion i Eastern Philosophy te danas vodi kompaniju Every Mother Counts, koja pruža edukaciju, lijekove i hitnu pomoć majkama u zemljama s niskim standardom.

  Na fotkama za Vogue Mexico model nosi brendove Altuzarra, Tory Burch, Isabel Marant i Cartier. Styling potpisuje Celia Azoulay, a fotke Alique.

   Christy Turlington Vogue Mexico May 2019 Covers01Christy Turlington Vogue Mexico May 2019 Covers01