Username *
Password *
Remember Me

Iako je "u duši" stil inspiriran vojnim elementima strogog predznaka, dizajneri su našli mnoge načine kako da zaobiđu pravila, nađu rupu u zakonu i naprave neku novu modnu dramu!

mango25
Mango


Od jakni, sakoa, preko haljina i suknji do predivnih modnih dodataka, autori top kolekcija ove sezone zaljubili su se u army look, te ga predstavili kao jednog od predvodnika ženstvenosti... Da, krajnosti se vole, a u ovom slučaju, maslinasto zelena dodiruje neke nove horizonte, kako bi se poigrala stilom koji simbolizira red i disciplinu. Šaljiva teta Moda rado kombinira nespojive elemente pa se ta vojna nijansa našla na mnogim mekanim tkaninama, volanima, finim torbama. U društvu šljokica i dražesnih aplikacija.

sonia rykiel prefall2012 33
Sonia Rykiel


Vrlo je vjerojatno da i u vašem ormaru čuči neka army jakna - ove sezone ponesite je uz cool suknju, uz retro haljinu, uz color-block košulju. Nadogradite je slatkom mašnom ili ružičastim tajicama. Ili ogrlicom s kristalima! Moda je tu da se igramo, da s njom zaplešemo i da napravimo korak naprijed, naročito ako je riječ o visokim kožnim čizmama.

NEW YORKER 19
New Yorker

ANN CHRISTINE ac 12
Ann Christine