Username *
Password *
Remember Me

Ima jedan predivan prostor u Zagrebu, koji je donedavno bila ruševina usred šume… Ime joj je Kuglana (ali tamo se ne kugla), nalazi se u ulici Grmoščica desna, iako kad Kuglana upišeš u google maps, vodi te u pravu kuglanu na Ilici. Ili na obližnje apartmane. I na koncu, kad pronađeš to skrovito mjesto, nadomak već slavne La Grme, otvara se fenomenalan country svijet chabby chic stila.

Tamo je jučer H&M predstavio novu Conscious Exclusive kolekciju, prvu na svijetu proizvedenu od kombinacije prerađenih vlakana ananasa, citrusa, reciklirane plastike, stakla i srebra. A sve skupa izgledalo je tako lepršavo, ležerno i new age country-hipi!

hm3

Da stvar bude bolja, odmah zid iza odjeće smjestila se stilizirana, prefina hrana. Šumski dojam pojačao je bršljan iznad stolova, koji su nudili niz finger-food kreacija, u raznim bojama i okusima, od mesnih preko ribljih do šarolikih povrtnih poslastica…

hm3

- H&M Conscious Exclusive kolekcija obuhvaća modne predmete izrađene od novih i recikliranih materijala koji pokazuju sve veće mogućnosti koje nudi održiva moda. H&M po prvi put predstavlja Piñatex kao zamjenu za pravu kožu napravljenu od celuloznih vlakana dobivenih iz lišća ananasa, prilagodljivu biljnu pjenu nastalu preradom biomase dobivene od algi te Orange Fiber održiva svilenkasta vlaka dobivena preradom citrusnog voća – objavio je poznati high-street brend.

hm3 hm3hm3hm3hm3hm3hm3hm3