Username *
Password *
Remember Me

- Ovoga petka međunarodni je Dan žena. Prošlo je točno 110 godina od kada se prvi puta počeo obilježavati taj dan koji slavi postignuća pripadnica ženskoga spola. Povodom toga, zagrebačka radionica nakita Lapidarium predstavlja mini kolekciju nakita s posebno dizajniranim motivom srca - srce s karakterom kao naglasak posebnosti. Kolekciju je dizajnirao Silvio Hrnčir za Lapidarium, a inspirirana je ljubavlju - objavio je danas Lapidarium.

lapidarium dan zena silvio hrncir1


Kolekcija nudi ogrlicu, broš i naušnice koje dolaze u tri veličine i tri boje, a komadi su izrađeni od srebra s pozlatom ili od zlata. Kolekcija je dio opusa nakita romantičarske note umjetnika okupljenih unutar autorske radionice Lapidarium.

Ogrlica s privjeskom srca dostupna je u Lapidariumu u Radićevoj 10 po cijeni od 750 do 1200 kn, ovisno o veličini privjeska, naušnice su 450 kn, dok je cijena broša 650 kn.

 lapidarium dan zena silvio hrncir1lapidarium dan zena silvio hrncir1lapidarium dan zena silvio hrncir1lapidarium dan zena silvio hrncir1lapidarium dan zena silvio hrncir1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location