Username *
Password *
Remember Me

Ponekad samo treba sagledati stvari iz drugog kuta. I sve se odmah čini drugačije. I nekako zanimljivije... Upravo o tome razmišljala je Hartje Andresen dok se pred kamerom Elle Muliarchyk postavljala na glavu. Preko nekoliko puta.

open

Za novo izdanje magazina Dossier Hartje je isprobala kako gravitaciji prkose kreacije Prada, Kenzo i Proenza Schouler. U originalnu i nadasve neobičnu pozu ova spretna plavuša postavila se na mnogim običnim lokacijama. Koje su u trenutku dobile dozu neobičnosti - hlače s op-art uzorcima i aplikacijama definitivno, kad su stvari drugačije postavljene, dolaze do izražaja.

Zna to stilistica Polina Aronova koja je odlučila pokazati nam paletu modela koje ćemo zasigurno sretati na ulici ovih mjeseci. Najavljene kao jedan od hitova ove sezone, hlače s ludim motivima apsolutni su stilski zgoditak. U njima možete sve - pa i postaviti se naglavačke nasred trga.

hartje1hartje2hartje3hartje4hartje6hartje7

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.