Username *
Password *
Remember Me

Ako nije neobično, kreativno i ponekad nadnaravno, onda to nije Kenzo. Ovaj brend specifičan je po inovativnim ispadima, a jedan od friških je slučajan dolazak mame dizajnera Humberta Leona na set snimanja. Kad ju je šef vizuala David LaChapelle vidio kako sinu nosi zdjelu friške juhice (jer to mame rade, kako je na koncu komentirao dizajner osobno) - nova uloga je rođena.

kenzo ss19 layout fina4

Sada gospođa Leon pleše na Kenzotopia vizualima, jer LaChapelle sve radi na svoj specifičan, ultra-zabavan način. – Bilo je tako spontano, osjećao sam neku slobodu na snimanju, u timu… Humberto mi je rekao da želi utopijski raj, tako da mi se čini da je sve ispalo kako treba! – komentirao je fotograf. Naravno da se radi o zabavnim fotkama, jer ovaj je brend pretplaćen na zabavu! Odjeća je fenomenalno eklektična, boje i uzorci pršte na sve strane te definiraju – sreću, zaključuje LaChapelle.

kenzo ss19 layout fina4kenzo ss19 layout fina4kenzo ss19 layout fina4kenzo ss19 layout fina4kenzo ss19 layout fina4kenzo ss19 layout fina4 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location