Username *
Password *
Remember Me

- Kolekcija je već poslana u New York. Prva stanica će biti sajam u Las Vegasu, nakon kojeg me čeka predstavljanje u New Yorku tijekom NY Fashion Weeka. Paraleno s time, kolekcija će biti predstavljena u Düsseldorfu u Njemačkoj te u Kanadi putem showrooma – najavila je Ogi Antunac, uspješna dizajnerica brenda LINK, fantastične planove za Novu godinu.

LINK by Ogi Antunac 1

U novoj su kolekciji, dodaje autorica, dominantne jakne, pufaste i voluminozne, a vizuale koji upravo to ističu, potpisuje Maja Kljajić. Kolaž je kao tehnika dizajnerskih kampanja uvijek atraktivan, jer izlazi iz okvira predstavljanja same odjeće te postaje idealan za prezentaciju šire slike vizije autora.

LINK by Ogi Antunac 1

Iako Ogi najradije radi sa crnom bojom, ovdje su prisutne i siva, maslinasto-zelena i bež. Njezin pomalo eksperimentalan pristup kreiranju postao je prepoznatljiv u domaćim stylish krugovima, a i ona osobno nosi svoje kreacije, što je totalno chic! Sloboda pokreta karakterizira njezin dizajnerski potpis, baš kao i inovativni tekstil nove generacije. 

 LINK by Ogi Antunac 1

Photo: Maja Kljaić
Styling: Petar Trbović
Model: Petra Ugljarević / Relatum Model
Make up: Mirta Pejić
Kosa: Anamarija Knezović za GT salon

LINK by Ogi Antunac 1LINK by Ogi Antunac 1LINK by Ogi Antunac 1LINK by Ogi Antunac 1LINK by Ogi Antunac 1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location