Username *
Password *
Remember Me

Ljubiteljice minimalizma dobile su još jednu modnu poslasticu: Concept store Hysteria u Teslinoj ulici od sada nude savršeno okrugle torbe švicarskog brenda avecNono, koje potpisuje dizajnerica i stilistica Stela Namar.

 

- Stela je predstavila neke od svojih najprodavanijih modela, među kojima se najviše ističu torbe Paris, a u Hysteriji je ekskluzivno dostupna i limitirana kolekcija mini Paris torbi u bojama. Paris torbe multifunkcionalne su te se mogu nositi kao torba, ruksak, a mini Paris i kao torba-pojas. Torbe imaju čist, moderan i sofisticiran izgled, ručno su izrađene, od visoko kvalitetne kože iz Toscane i s Novog Zelanda – izjavila je Saša Maksimilijanović, vlasnica Hysterije.

fullsizeoutput 11ff cr
Stela i Saša u Hysteriji


- Kod brenda avecNono specifično je to da ne izlazi u sezonskim kolekcijama, već su torbe inspirirane stvarnim osobama i njihovim pričama ili mjestima koje stvarno postoje. U Zagrebu sam predstavila modele Paris, te mini Paris koje su limitirane te poizvedene u samo po 10 komada po boji. Nacrtane u Maraisu, mom omiljenom Pariškom kvartu - objasnila je Stela Namar, dizajnerica brenda avecNono.


Torbe avecNono iz Züricha imaju čist i moderan izgled, a ekskluzivna usluga „Made only once“ pruža osobno iskustvo u osmišljavanju unikatne torbe koja daje individualnost.

Modeli Paris dolaze inače uvijek u crnoj boji izvana i iznutra, te u tri klasične avecNono veličine – maloj, srednjoj i velikoj.

Karakterizira ih okrugli oblik i čvrsta forma zahvaljujuci kojoj torba uvijek ostaje u obliku perfektnog kruga.
Posebna limitirana linija Paris torbi donosi male Paris torbe u bojama – terracota, smaragdno-zelena, 3 nijanse plave, bijela, malina roza i siva. Karakterizira ih još i poseban detalj, a to je da su torbe iznutra uvijek crvene boje. Torbice se mogu nositi na više načina, pa i oko struka.

 fullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location