Username *
Password *
Remember Me

Američki su dizajneri još jednom pokazali kako znaju i umiju stvoriti kreacije koje odišu apsolutnom romantikom, a u tome su im pomogle najfinije i najmekše tkanine: neke od haljina izgledaju poput bajke!

J Mendel
J.Mendel

Na njujorškom tjednu mode gdje tamošnji vodeći dizajneri predstavljaju kolekcije za sljedeću sezonu, ljeto 2013., očit je utjecaj ženstvenih trendova i stilova koje povezujemo s nježnim tkaninama, ali i pastelnim, te nešto moćnijim neon nijansama.

Mnogi od kreativaca, poput Zaca Posena, Tommyja Hilfigera, Michaela Korsa, Maxa Azrie, Vere Wang, J. Mendel, Felipe Oliveira Baptiste za Lacoste i Rachel Zoe ženstvenost smatraju djelom svojeg modnog potpisa. Bilo da se radi o raskošnom tilu i svili ili pak običnom pamuku koji opisuje smirenu eleganciju, jasno je da su žena kao figura i mekoća kroja u prvom planu kad je riječ o modnim trendovima za sljedeće ljeto.

Slična se inspiracija dešavala i u backstageu: vizažisti i frizeri nastojali su pratiti vizije dizajnera, što je dovelo do toga da smo na pisti primijetili taj divan nježan make-up, te prirodne frizure koje se ne čine posebnima, no ipak fino naglašavaju prirodnost i eleganciju.

Foto: image.net

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location