Username *
Password *
Remember Me

Loreta Gudelj predstavila je na ljubljanskom tjednu mode novu Loré kolekciju: - tema je"Cien años de soledad", remek-djelo Gabriela Garcíe Márqueza. Kombinirala sam kombinaciju jakih i zagasitih tonova koji asociraju na kolumbijsko podneblje i kolonijalne gradove te krojeve prve polovice dvadesetog stoljeća. Kolekcija je u potpunosti izvedena od kašmira, tvida, premium vunenih štofova, merino vune, svile i makrame čipke kombiniranim s tkanim detaljima te vintage gumbima - ističe autorica.

LJFW nov18 Day1 photoJureMakovec 040


U kolekciji se ističu ženstvene forme i slatke bubi kragne, prizivaju infantilno vrijeme i odjeću lutkicama. No, ovdje su kreacije umotane u zrelu eleganciju prekrasnih prirodnih tkanina čija mekoća je očita i na samim fotografijama. Kragnice su veće i manje, jednom su pri vratu, na haljini, a drugi put krase kaput, šire ramena i vizuri daju dojam širine i moći. Skala tonova nalazi se negdje na smirujućoj strani palete... Boje su poput jesenske šume u magli!

Modeli: Immortal Model Management
Foto: Jure Makovec

 

LJFW nov18 Day1 photoJureMakovec 040LJFW nov18 Day1 photoJureMakovec 040LJFW nov18 Day1 photoJureMakovec 040LJFW nov18 Day1 photoJureMakovec 040LJFW nov18 Day1 photoJureMakovec 040LJFW nov18 Day1 photoJureMakovec 040

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location