Username *
Password *
Remember Me

Hladniji dani s mirisom cimeta u zraku asocijacija su na nadolazeći kraj godine, dok sama nijansa tog izuzetnog začina daje licu poseban glow! Cimetove crvenkaste nijanse podižu energiju, a u suradnji s blond pigmentima, sve skupa djeluje nježno i elegantno. I dok konkretna, čista crvena zna djelovati snažno, a i uglavnom se brže ispire, ova priča dulje će trajati i dati licu dozu nježnosti.

Predlaže: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

cimetblond09


Cimet ton pronalazimo u svijetlim, smeđim i crvenim bojama. Radimo li parcijalne tehnike, prošaranost pramenova učinit će vašu kosu zanimljivom, one jednobojne dat će kosi punoću pigmenta koja sa sobom donosi posebno topli sjaj.


Nijanse cimeta dobivaju se lako, ako ne odskačemo od sklada boja, a sam postupak se izvodi slabim postotkom hidrogena. Kod svog frizera provjerite sadrži li boja sve potrebne sastojke njege kako bi vam kosa bila maksimalno zaštićena.


Ne radite velike kontraste kod odabira podloge i pramenova, neka nijanse budu stopljene s tonovima koje sadrži sam cimet. Time će vaša kosa lakše podnijeti tretman, a i stopljene nijanse nosive su i zahvalne.


Kod bilo koje promjene vodite računa da kosa bude maksimalno zaštićena, posebno nakon svih ljetnih šokova koje je proživjela.

cimetblond09cimetblond09cimetblond09cimetblond09cimetblond09cimetblond09cimetblond09cimetblond09

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location