Username *
Password *
Remember Me

Damir i Domagoj iliti Twinsi imaju fora majice – predstavili su ih na Fashion.hr pisti, zajedno sa svojom, već prepoznatljivom estetikom koja uključuje boje naše zastave, koje kao blok-dizajn smještaju na izuzetno ženstvene forme. Dizajneri inspirirani slobodom i poznati po ljubavi prema retro krojevima, ovoga puta riječ je o šezdesetima, kreiraju svoj specifičan retrofuturizam stilistički pojačan kapicama (podsjećaju na plivaće!) s blistavim aplikacijama. Upečatljiv je i dio srebrne kolekcije – total look u sjaju baš podsjeća na originalan space age.

 twins1

Iako, bilo je tu i pedesetih, kao i koloristički snažnih kombinacija podržanih jakim, apstraktnim printom. Općenito, njihova kolekcija kao da vrišti, vidi me, nosi me!

twins1
Damir i Domagoj s genijalnim natpisima na majicama!


– Kolekcija donosi ženstvene odjevne komade poput uskih pencil ili mini suknji do suknji punog kruga, oversize kapute koji dolaze u nekoliko dužina, zimske kostime, odijela i majice sa snažnim porukama o društvu danas – stoji u priopćenju dizajnera.

twins1

Novost je muški dio kolekcije, i dečkima predlažu odijela snažnih i pastelnih tonova! Općenito su krenuli u više eklektičnom smjeru, jer njihova dama i gospodin imaju hrabru garderobu, nabrijanu pozitivnim tonovima i smjelim, jako cool kombinacijama.

twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1twins1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location