Username *
Password *
Remember Me

Davnih dana, Givenchy je osmislio parfem za Audrey Hepburn. Kad ju je pitao smije li ga komercijalizirati, njegova muza i svjetska diva izjavila je – ne, zabranjujem ti! Naravno, to je trajalo neko vrijeme, jer je samo ona nosila taj parfem, no uskoro ipak postaje komercijalan, a ona je na reklami. Bio je to prvi parfem kojeg je reklamirala neka glumica. 

Givenchy L interdit

Sada je miris ušao u novu eru - jesen je u znaku kreacije L’Interdit Givenchy. Formulu potpisuju genijalci Dominique Ropion, Anne Flipo i Fanny Bal: na početku se otkriva buket narančinog cvijeća, jasmina i tuberose. Nakon toga tu su tonovi vetivera i pačulija... Miris je snažan, jako senzualan, efektan, kao i svi Givenchy mirisi, no ovdje se najjače osjeti cvijeće, elegantno i moćno. Lice mirisa je Rooney Mara, odjevena u kreaciju slavne modne kuće, odnosno dizajnerice Clare Waight Keller.

Lako je za primijetiti sličnost između Audrey i Rooney: obje su sitne, elegantne i imaju onu specifičnu eleganciju. Prva je, naravno, retro, druga je modernija, no svaka je suvremena u vlastitom vremenu i stilskom okviru.

 

Givenchy L interditGivenchy L interditGivenchy L interdit

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location